Tien BMW i3’s voor HR dienstenbedrijf PAYROLLbuilders

Het HR dienstenbedrijf PAYROLLbuilders is net opgericht en wil op termijn doorgroeien tot een belangrijke schakel voor de payrollprocessen bij grote bedrijven binnen België. Van bij de start kiest het bedrijf voor duurzaamheid in hun wagenpark. Zo moet minstens 80% van hun wagenpark elektrisch aangedreven zijn. In dat kader willen ze via BMW Verstraeten in Lochristi tegen midden 2018 zo’n tien BMW i3’s in dienst nemen.

PAYROLLbuilders maakt deel uit van de VALUEbuilders-groep van Katrien Devos, die in 2008 startte met HRbuilders en ondertussen de nummer één is in België voor Interim HR Management. De VALUEbuilders groep bestaat naast HRbuilders uit SALESbuilders en FINANCEbuilders en vanaf nu dus ook uit PAYROLLbuilders.

 

“Met PAYROLLbuilders starten we op ‘fleet’ vlak van een schone lei, letterlijk en figuurlijk. Onze vliegende payrollconsulenten zijn heel vaak onderweg. We kiezen dan ook bewust voor de BMW i3, die als premium elektrische wagen perfect aansluit bij onze eigen kernwaarden”, zegt Robby De Caluwé, medeoprichter van PAYROLLbuilders.

Liesbeth Malderie, fleetverantwoordelijke bij BMW Verstraeten licht toe: “Van bij de start van onze gesprekken met PAYROLLbuilders konden we aanvoelen dat de 100% elektrische BMW i3 voor hen een goede match zou zijn, zeker omdat ze de ambitie hadden om voor 80% van hun vloot elektrische aandrijving te kiezen.”

 

Thomas Heyens, verantwoordelijke van BMW i bij BMW Group Belux bevestigt de trend: “We merken dat klanten steeds bewuster kiezen voor elektrisch aangedreven voertuigen. Voor PAYROLLbuilders was het ecologische aspect een belangrijke motivatie om voor BMW en dan nog specifiek voor de BMW i3 te kiezen.”

                                                   

BMW Verstraeten staat in voor de voorbereiding en aflevering van de wagens, de leasing wordt opgevolgd door Alphabet.

© 2019 PAYROLLbuilders, Stropkaai 68, 9000 Gent

member of House of Talents
PAYROLLbuilders