Nieuwe nichespeler binnen de VALUEbuilders groep: PAYROLLbuilders

Met PAYROLLbuilders kondigt Katrien Devos, bezieler en captain van HRbuilders, marktleider in HR interim management in België, een vierde nieuw bedrijf aan binnen de pas opgerichte VALUEbuilders groep. Door de oprichting van PAYROLLbuilders biedt de groep nu een totaaloplossing aan binnen HR: van operationele profielen tot VPHR, korte en lange termijn. HRbuilders partner Robby De Caluwé, zal dit nieuwe bedrijf vanaf september 2017 uitbouwen. En het werd een kick-start want ondertussen zijn de eerste twee klanten een feit.

 

Een team van vliegende payrollconsulenten

 

Robby De Caluwé, CEO PAYROLLbuilders: “Payroll is een basisproces in HR. Al jarenlang ondersteun ik met de juiste consultants, ook de payroll-vragen van onze klanten. Evenwel zijn de freelancers dun gezaaid in deze niche. Vandaar dat wij ervoor kiezen een team van vliegende payrollconsulenten uit te bouwen om tegemoet te komen aan de stijgende marktvragen. We hebben meerdere vacatures voor wie zich wil aansluiten bij een jong, hip en innovatief bedrijf!”

 

In alle stilte werden de eerste twee aanwervingen gedaan, alsook de eerste twee klanten geserviced. Een kick-start met andere woorden, want eigenlijk was voorzien om pas in september experts in personeelsadministratie en payrollsystemen, ter beschikking te stellen van onze klanten.

Naar een totaaloplossing binnen HR

 

Hans Joris, CEO VALUEbuilders: “Als groep geloven we in flexibel inzetten van competenties op het moment dat het bedrijf die nodig heeft. Los van het statuut. Een loopbaan evolueert naar een aaneenschakeling van verschillende projecten.

Door de oprichting van PAYROLLbuilders bieden we nu een totaaloplossing aan binnen HR: van de uitvoerende profielen tot en met VPHR, zowel korte als lange termijn!”

 

Je wint geen prijs als het perfect loopt, wel is de schade enorm als het fout loopt…

 

Robby: “Ik heb 11 jaar ervaring opgedaan in het grootste sociaal secretariaat in diverse rollen. Daar heb ik geleerd hoe belangrijk het is om een correcte payroll te hebben. Medewerkers verwachten een tijdige en correcte loonberekening. Je wint er als bedrijf geen prijs mee als het perfect loopt, wel kan de schade enorm zijn als het fout loopt. Het is een basisproces dat in orde moet zijn. En vanaf nu kan je dit proces ook voor korte of lange termijn aan onze high qualified payroll builders toevertrouwen.”

 

Onafhankelijkheid als USP

 

Katrien: “PAYROLLbuilders onderscheidt zich door haar onafhankelijkheid: we zijn een aanvulling op bijvoorbeeld de diensten die sociaal secretariaten en interimkantoren bieden, ... . We kunnen wel met hen partneren, zodat we onze klanten objectief kunnen ondersteunen.”

 

#TheFutureOfwork is all about a flexible workforce

 

Hans: “Veel organisaties hebben de afgelopen jaren bewust gekozen voor een heel ‘leane’ invulling van hun HR diensten en in het bijzonder van hun administratieve (payroll) diensten.  Dit was mogelijk door de steeds toenemende mogelijkheden van informatisering en outsourcing. Met deze leane invulling ben je natuurlijk als organisatie iets kwetsbaarder indien je medewerkers plots onbeschikbaar zijn of indien je een tijdelijke piek moet verwerken. Als personeelsdienst dien je flexibel te schakelen indien de organisatie hierom vraagt. PAYROLLbuilders kan je deze flexibiliteit bieden. Onze payrollmedewerkers beginnen voorbereid aan hun opdracht en kunnen vanaf hun eerste dag 100% operationeel zijn.  Wij  zorgen voor een permanente bijscholing zodat zij steeds op de hoogte zijn van de laatste evoluties in sociale wetgeving en technologie.  Wij besteden ook veel aandacht aan hun soft skills zodat zij zich naadloos integreren in uw organisatie en bedrijfscultuur.”

 

Over VALUEbuilders

 

PAYROLLbuilders maakt deel uit van de VALUEbuilders groep van Katrien Devos, die in 2008 startte met HRbuilders en ondertussen de nummer 1 is in België voor Interim HR Management.  De VALUEbuilders groep bestaat naast HRbuilders uit SALESbuilders en FINANCEbuilders en vanaf nu dus ook uit PAYROLLbuilders.  “We hebben besloten om PAYROLLbuilders op te starten omdat we in het verleden al heel wat vragen hebben gekregen van onze klanten die we niet konden beantwoorden.” 

 

Contact

© 2019 PAYROLLbuilders, Stropkaai 68, 9000 Gent

member of House of Talents
PAYROLLbuilders