OVER ONS

PAYROLLbuilders maakt deel uit van de groep House of Talents.

PAYROLLbuilders ondersteunt haar klanten (zowel lokale als internationale bedrijven in diverse sectoren) ter plaatse met de loonvoorbereiding en ‑administratie en begeleidt in diverse payrollprojecten.

Voor onze medewerkers willen we een talent pool zijn die inzet op de verdere ontwikkeling op maat van elk individu. Via een individueel opleidingstraject op korte en lange termijn stomen we je klaar om een volgende stap in jouw carrière te zetten.

PAYROLLbuilders werd opgestart door Katrien Devos, Hans Joris en Robby De Caluwé. Alle drie hebben ze gewerkt voor het grootste sociaal secretariaat in België. Ze hebben alle drie samengewerkt bij HRbuilders, de grote zus van PAYROLLbuilders. 

Vanuit die ervaring weten ze als geen ander hoe belangrijk goede payrollprocessen zijn. Kwaliteitsbewaking zit dan ook ingebakken in onze processen.

Robby De Caluwé
Chief Enabler

Ik heb 11 jaar ervaring opgedaan in het grootste sociaal secretariaat in diverse rollen. Daar heb ik geleerd hoe belangrijk het is om een correcte payroll te hebben. Medewerkers verwachten een tijdige en correcte loonberekening. Je wint er als bedrijf geen prijs mee als het perfect loopt, wel kan de schade enorm zijn als het fout loopt. Het is een basisproces dat in orde moet zijn. En vanaf nu kan u dit proces ook voor korte of lange termijn aan onze high qualified payroll builders toevertrouwen.

Hans Joris
CEO VALUEbuilders

Veel organisaties hebben de afgelopen jaren bewust gekozen voor een heel “leane” invulling van hun HR diensten en in het bijzonder van hun administratieve (payroll) diensten.  Dit was mogelijk door de steeds toenemende mogelijkheden van informatisering en outsourcing. Met deze leane invulling ben je natuurlijk als organisatie iets kwetsbaarder indien je medewerkers plots onbeschikbaar zijn of indien je een tijdelijke piek moet verwerken. Als personeelsdienst dien je flexibel te schakelen indien de organisatie hierom vraagt. PAYROLLbuilders kan je deze flexibiliteit bieden. Onze payrollmedewerkers beginnen voorbereid aan hun opdracht en kunnen vanaf hun eerste dag 100% operationeel zijn.  Wij  zorgen voor een permanente bijscholing zodat zij steeds op de hoogte zijn van de laatste evoluties in sociale wetgeving en technologie.  Wij besteden ook veel aandacht aan hun soft skills zodat zij zich naadloos integreren in uw organisatie en bedrijfscultuur.

Onderdeel van
House of Talents

Als HR-dienstverlener, gespecialiseerd in project sourcing van payrollspecialisten en HR-administratieve profielen, maakt PAYROLLbuilders deel uit van de groep House of Talents.

Alles over House of Talents >

© 2019 PAYROLLbuilders, Stropkaai 68, 9000 Gent

member of House of Talents
PAYROLLbuilders